Icon

Vila 5 camere 1 MAI OTOPENI RESIDENCE, 218mp, 0% comision

Print Friendly and PDF
  • 1Mai_Oopeni_vile5camere_Otopeni
  • vila_5camere_1Mai_Otopeni
  • living
  • dormitor (1)
  • dormitor (2)
  • hol si acces etaj

1 MAI – OTOPENI – RESIDENCE  complex nou de vile construit pentru a crea o comunitate: 14 case – 14 familii implinite, proiect situat intr-o zona linistita a orasului Otopeni, pe strada 1 Mai nr.67, jud.Ilfov.

Beneficiaza de un acces facil catre si dinspre Bucuresti, atat pe D.N.1 dar si prin centura Bucurestiului.

Proiectul de vile este pozitionat aproape de Gradinita de stat nr.2 din Otopeni de pe strada Scolii, la 200m de Penny Market, Mega Image in apropriere, microbuzul Linia Albastra trece prin fata complexului si are statia la doar 50m de intrarea in cartier, acces usor spre Mall Banaeasa, Casa Presei Libere.

Meriti o locuinta noua, contacteaza-ne si iti vom arata casa ta din Otopeni, strada 1 Mai nr.67.

Desfasurare:

– Parter: living cu acces pe terasa exterioara=26mp, bucatarie inchisa cu spatiu depozitare si acces pe terasa, grup sanitar;

– Etaj 1: 3 dormitoare; 2 bai din care 1 dormitor matrimonial cu baie si balcon;

– Pod Mansardat cu o inaltime totala de pana la 320cm cu o suprafata utila de 40mp si optiunea de a avea 2 camere + 1 grup sanitar.

Fiecare vila va avea 2 locuri de parcare auto la exterior, suprafata de teren total de 190mp + 70mp parti comune din drumul de acces interior care va ramane privat si va fii asfaltat cu o latime de 5.50m.

Suprafata total construita 218mp iar utila 145mp la care adugam terasa si balconul, total 171mp.

Accesul in complex se va face atat din strada 1 Mai cat si din strada Nichita Stanescu.

Proprietatea se poate finisa optional la cheie, dar pentru a lasa la aprecierea fiecarui cumparator dorinta acestuia de a isi personaliza singur interiorul am decis sa mergem pe variant la alb.

Nu am inclus in pret finisajele interioare: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, corpurile de iluminat, scara de acces si usile de interior.

Pentru sistemul de incalzire am optat pentru o centrala pe gaz marca Viessmann in condensare de 32kw si calorifere. Optional se poate realiza si incalzire in pardoseala pentru casele aflate in lucru si care la momentul semnarii unui antecontract nu aveau realizat inca sistemul de incalzire.

Izolatie exterioara cu polisteren de 10cm iar podul va fii izolat cu vata de 20cm, usa intrare metalica marca Traiana, tamplarie termopan tip Salamander tripan cu 7 camere, gri antracit.

Fiecare casa va fii racordata la gaze, apa, lumina, canalizare, cablu tv-internet Digi.

Pret 126.050 euro +19%tva.

Telefon 0762.282.472

Direct Dezvoltator

https://www.youtube.com/watch?v=v7krvVAK0JM

www.Facebook.com/1MaiOtopeni

Partener: www.ZeroLaSutaComision.ro

 

Locatie

Informatii

Categorie proprietate Promotia saptamanii, Vanzare
Tip proprietate Promotia saptamanii, Vanzare - Case - Vile

Contact